over mij

Na dik 30 jaar werkzaam te zijn in de fotografie mag ik mij nu toch wel een allround fotograaf noemen. Als klein jongetje was ik al vaak aan het tekenen en toen ik op mijn 15e verjaardag een camera kreeg ontstond mijn interesse voor de fotografie. Met een diploma van de fotovakschool op zak ging ik assisteren bij Chris Steffens in Amsterdam die mij o.a. het maken van licht in de studio bij bracht.  
Met die ervaring werd ik bij Sony Nederland aangenomen als fotograaf. Daarna ben ik gaan werken bij Argo studio waar we als één van de eerste reclamefotografie studio’s in Nederland de overstap maakten van analoge naar digitale fotografie.  Bij Alex fotostudio heb ik nog meer ervaring opgedaan in de reclamefotografie. Sinds 2015 werk ik als zelfstandige en heb mijn eigen fotostudio in Haarlem. Naast het studiowerk (portret, product) werk ik ook veel buiten de deur (bedrijfsreportages) en heb tientallen mooie woonhuizen gescout voor sfeerfotografie op locatie.
De beeldbewerking van mijn fotografie doe ik zelf. Naast het commerciële werk mag ik graag op reis gaan naar verre oorden om andere culturen te fotograferen. Na al die jaren heb ik nog altijd veel plezier in het belichten van mijn onderwerp, het zoeken naar een sterke compositie en het enthousiasmeren en contact maken met de mensen die ik fotografeer.

Wat mijn klanten zeggen

Frank is flexibel, klantgericht en reageert altijd direct op onze vragen. Hij verzorgt voor ons veel fotografie, of het nu gaat om een portret of een packshot, we kunnen altijd bij hem terecht.

Ester Groot
Traffic manager jump

Al acht jaar doet Frank voor ons alle fotografie en beeldbewerking. Hij organiseert ook de locaties en de modellen die hij zelf in beheer heeft. Hoe hectisch het soms ook is hij bewaart altijd de rust.

Paula Kruit
formulemanager groenrijk

Frank fotografeert naar volle tevredenheid samen met onze bloemist al onze boeketten. Ook de sfeerfotografie op onze website heeft hij gemaakt en de modellen en de prachtige locatie heeft hij voor ons georganiseerd.

Edwin van Arkel,
Directeur eigenaar topbloemen

Frank heeft alle 24 schoolgebouwen van onze stichting met veel aandacht gefotografeerd en van zes scholen het reilen en zeilen binnen de school. Aan de fotografie zie je de affiniteit die hij heeft met kinderen en hij weet het juiste moment te pakken.

Jan Aalberts
Dierecteur Bedrijfsvoering spaarnesant

Complete fotostudio nodig?
Een dag of een dagdeel, inclusief lampen en studiomateriaal.

Ben je op zoek naar de perfecte locatie om jouw fotografie naar een hoger niveau te tillen? Ontdek onze veelzijdige fotostudio, beschikbaar voor huur voor zowel professionals als amateurs. Onze studio is volledig uitgerust met state-of-the-art belichting, diverse achtergronden en alle essentiële faciliteiten om aan jouw creatieve behoeften te voldoen. Of je nu een mode-shoot plant, een productcatalogus wilt samenstellen of gewoon je portfolio wilt uitbreiden, onze ruimte biedt de ideale setting voor elke fotosessie. Reserveer vandaag nog om jouw visie tot leven te brengen in onze inspirerende en professionele omgeving.

Studio huren?

Klanten waar ik mooi werk voor gemaakt heb

Action, Addenda, Albert Heijn, Ambasco, Amigra, Amsterdam Experience, ANWB, Arend Roses, Belluna, Big Bazar, Boels, Bunzl, C 1000, Carmela Bogman, Citroen, Cono, Cremer speciaalmachines, DA, Danish Crown, Deli XL, Dutchbook, Duyvenvoorde, Dydell, Electrobot, Emolife, Eredivisie Live, Etos, Euroflorist, Euromaster, Expert, Fount, Gamma, Garden Retail Services, Glasgarage, Gottmer, Grand Optical, GroenRijk, Holland Casino, Huis en tuintoppers, Hyundai, I sec, Ici Paris, ICS, Imanse Lilies, IMG meubelen, ING-bank, Intersport, Intertoys, Johan Enschede, Jump, Karwei, Kruidvat, Kverneland, Kwik fit, Luc for me, LUMC, Maakmeester, Makro, Maxibel, Maxim, Meander meubelen, Medisize, Middelkoop transport, Miele, Mitsubishi Heavy Industries, MPS textiles, Nelson, Nicecubes, Nine united Europe, Nova college, Optiflor, Overvecht, Perida meubelen, Pour Vous, Praxis, Pubmarket, Reebok, Secu products, Smeris pindakaas, Sony, Spaarnesant, Special Orchids, Stichting Simon de Heer, Topa verpakkingen, Topbloemen, United retail, Vitae, Vomar, Voortman kantoormeubelen, World of flowers, Zonnebloem, Zooff.

Bekijk op Instagram
Bekijk op Instagram
Bekijk op Instagram
Bekijk op Instagram
Bekijk op Instagram
Bekijk op Instagram

Heb je een interessant project?
Ik hoor er graag meer over, en
wissel graag van gedachte met je.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.